Dom > Znanja > Sadržaj

Kako suditi dobar ili loš kvaliteta LED svjetla?

Source:

Kako suditi dobre ili loše kvaliteteLED svjetla?

LED panel svjetlo može se reći da se najbolji predstavnik Led štedi energiju svjetiljke, koja ne samo da je vitak izgled, ali i kako bi se postigla efektivna ušteda energije, dug život, nema zračenja, visoki sjaj efekt. Ovaj stropnoj ploči može biti je rekao sad uredu, kući najbolji izbor rasvjete. Ali sada na tržištu brand LED panel svjetlo imaju mnoge vrste tip, kako da znamo koji jednog #39; s kvaliteta je dobra?

Prvo, možemo suditi iz same, žarulje tanki panel svjetlo je blizina na ploči i stražnji pokrov, zapečaćen država. Tako da se učinkovito može igrati vlage, insekata i Vodootporan efekt. Kućište lampe: LED ploče su uglavnom visoke čiste aluminijske ljuske materijalne, dugi vijek trajanja. Ali ako je loše kvalitete ploča svjetala, karoserije i oni nisu integrirani dizajn, samo na ploči je metala ili plastičnih materijala tijela, ova ploča svjetla iako jako svjetlo, ali ne samo rashladni učinak je dobar i korištenje vremena nije jako dugo.

Drugo,LED panel svjetlomaterijal je također vrlo važan dio. Oksidacije od aluminijske legure materijal kvalitetan vodio ploča svjetla se koriste, da li se može koristiti normalno pod kojim okolnostima i situacija se pojavljuje u zapušten. Međutim, neke loše kvalitete svjetlosti tanak ploča, glačalo stvaranje svoje tijelo, pa to u vlažnom okruženju će hrđa lako i biće potencijalni rizik od curenja. Ako se magnet može usisati ga, onda napravljeno je od željeza

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd