Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako razlikovati DOVELO poplava svjetla i LED reflektore?

Source:


Ponekad susrećemo DOVELO poplava svjetla i LED reflektor dva različita uređaja. Koja je razlika između njih? Molimo pogledajte sljedeći Opis:

VODIO spot svjetla, također poznat kao reflektore, reflektori, reflektori, itd., uglavnom se koristi za arhitekturalnoj rasvjeti, i komercijalnih prostor rasvjeta, dekorativni dijelovi teža, izgled krug i Kvadrat, jer općenito moraju uzeti u obzir razloge za toplinu, tako da oblikom i tradicionalne uloge svjetla ili ima neke razlike.

Osobine svjetlosti DOVELO poplava:

LED svjetla se obično koriste u tržište je u osnovi izborom 3030 lampa perle zamijeniti high-power LED 1W imitacija Lumena ustroja (svaki LED komponente će biti sa PMMA leća visoke učinkovitosti, njegova glavna funkcija je sekundarna distribucija LED svjetla, to jest, sekundarne optike), postoji nekoliko tvrtki zbog dobra Toplinska obrada tehnologija , a odabrani 3W ili čak i viša sila LED. Pogodan za velike prigode, rasvjete, rasvjete i druge zgrade.

Ono što druge stvari treba obratiti pozornost na reflektor?

1, superčisti Aluminij reflektora, najtočnije zrake, najbolji efekt refleksije.

2, simetrične uzak kut, široki kut i asimetrične distribucije svjetlo sustav.

3, iza otvorenog tipa zamjena žarulje, lako održavanje.

4, su opremljene sa Kalibracija tanjur olakšati podešavanje kuta zračenja.

VODIO projektiranje svjetla kroz ugrađeni mikro čip kontrolu, u malom Inženjerske aplikacije, nijedan kontrolor može se koristiti za postizanje gradijenta, skok, boja treperi, slučajni Blijesak, naizmjenično gradijentima i druge dinamički efekti, može također DMX kontrola, kako bi se postigla jurnjava, skeniranja i druge efekte. U ovom trenutku, glavna aplikacija stranice su o njima: jedne zgrade, povijesnih građevina, eksterijera rasvjete, zgrada vanjska svjetlost kroz osvjetljenje, unutarnje osvjetljenje, zeleni pejzaž rasvjeta, reklamni stup rasvjete, medicinski i kulturni sadržaji rasvjete, plesne dvorane i druge zabavišta rasvjete i tako dalje.

To je najbolje osvijetliti predmete ravnomjerno u svim smjerovima od određene točke, i koristiti ga za usporedbu žarulje i svijeće. U vrtu se može staviti bilo gdje na sceni. Na primjer, to mogu biti postavljene izvan dosega kamere ili unutar objekta. To je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektorima u sceni. Ovi reflektorima može zatamnjeno predviđeno i Miješana na modelu. Zbog širokog spektra reflektorima, reflektorima su lako predvidljiv i imaju mnoge pomoćne namjene, kao što su stavljanje svjetiljke u blizini površine objekta za proizvodnju jarko svjetlo.

Treba napomenuti da previše na reflektor može se utvrditi, inače renderings će se pojaviti tupa i kruti. Stoga, u uobičajenim vizualizacije proizvedene, platiti više pozornosti na iskustvo rasvjete parametara i izgled učinke na cijelu scenu utjecaj svjetlosne efekte, i više iskustva, majstor rasvjete sa vještine.

Reflektorima mogućnosti:

Reflektorima osvjetljavaju objekti ravnomjerno u svim smjerovima od određene točke, i to je najbolje koristiti žarulje i svijeće za analogiju. U vrtu se može staviti bilo gdje na sceni. Na primjer, to mogu biti postavljene izvan dosega kamere ili unutar objekta. To je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektorima u sceni. Ovi reflektorima može zatamnjeno predviđeno i Miješana na modelu. Zbog širokog spektra reflektorima, reflektorima su lako predvidljiv i imaju mnoge pomoćne namjene, kao što su stavljanje svjetiljke u blizini površine objekta za proizvodnju jarko svjetlo.

Poplava LED svjetlo i razlika između reflektorima

Razlika između reflektorima i reflektori se očituje ne samo u vizualne efekte rasvjete, reflektorima i reflektorima u upotrebi mjere opreza su također različiti. Reflektorima i reflektore razlika je da u vrtu ne može uspostaviti previše, pa vizualni efekt će se pojaviti ravna i tupa, u proizvodnji više pažnje doživjeti rasvjete parametara i učincima cijele scene svjetlosnim efektima. Reflektore potrebno je obratiti pažnju na: najtočnije zrake, superčisti Aluminij reflektora, najbolji odraz, simetrične uskog kuta, široki kut i asimetrične distribucije svjetlo sustav, baci svjetlo lampe su osigurane razmjera ploča za lako namještanje kuta zračenja.

Reflektorima reflektore razlika između performansi zračenje raspon između ta dva, reflektor je također poznat kao projekcija lampe, reflektori, reflektori, itd., uglavnom se koristi za arhitektonsko osvjetljenje i osvjetljenje komercijalnih prostora, dekoracija seksualna komponenta teža u modeliranju dizajna i više vrsta stilova. Svjetiljka se može u svim smjerovima u svim smjerovima osvjetljeni točkastog izvora svjetla, zračenje raspon može podesiti, standardni reflektorima mogu biti iskorištene da osvijetliti cijelu scenu.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd