Dom > Vijesti > Sadržaj

Važnost LED ulice

Source:

LED ulično osvetljenje i tradicionalna svetla ulične lampice, LED svetla treba prvo da uzmu u obzir ograničenu upotrebu punom svetlosnog fluksa na efektivan domet ekspozicije, zahtev za ulično osvetljenje efekta puta osvetljenja, stoga, ledno osvetljenje može efikasno kontrolisati opseg svetlosti tako da se svetlost emitovana od svetleće cevi u obliku dugačke trake duž puta širi, istovremeno sprečavajući udar bleska, što je novi dizajn LED osvetljenja višeg potraživanja.


LED ulica Lampa u LED polju je važan status razvoja, LED ulična rasvjeta i tradicionalne ulične svetiljke u poređenju sa značajnom prednostima, posebno u zaštiti životne sredine, uštede energije i drugih aspekata razvoja društvene energije u skladu je sa trendom. Kao objekat na putu, LED osvetljava napore u podršci politikama, čineći njegov marketing povoljnijim. LED dizajn ulične svetiljke još uvek postoji prostor za razvoj, sa tehnološkim prodorima, LED svetla će uslediti u periodu brzog razvoja.


U snažnoj podršci u zemlji, vodio je veliki broj aplikacija u uličnoj rasveti, LED TV-u, LED displeju, sada LED-u u Kini, impuls je veoma popularan, ali i prednosti pravca transformacije investicija. Istovremeno, stanje podrške LED industriji je malo efekta, najveće područje primjene LED ulične rasvjete, ali uprkos trenutnom momentu u domaćim LED svjetlima, ali u poređenju sa stranom teritorijom, domaća LED industrija je i dalje u primarnoj. Međutim, kineska lokalna i centralna vlada podržavaju veliki broj domaćih proizvođača sredstava, što čini domaće LED proizvođače da zauzimaju većinu domaćeg LED tržišta.

Od dugoročnog razvoja LED svetla, s obzirom na globalni trend smanjenja emisije ugljenika, opća potražnja svjetske industrije za LED osvetljenje će biti vrlo velika. LED svetla ili ušteda energije i prednosti zaštite životne sredine nastavljaju da se razvijaju!


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd