Dom > Vijesti > Sadržaj

LED svjetla noću smanjiti svjetlinu UK ugljika smanjenje ispravan spasiti troškova

Source:

Okrugu Hartford, sjeverno od Londona, UK će početi za Podešavanje svjetline svjetla, daljnje uštede. U proteklih godinu dana, Hartford županije, bila je postupno smanjen mnogi troškovi provincije. Sada vladinih agencija i razmisli o novih načina da uštedite novac, usred noći smanjivanjem svjetline LED svjetla za uštedjeti novac.

Ovaj andquot; zatamnjenje svjetla i omogućiti da se smanji broj ofandquot; Prvi batch test plana omogućit će LED svjetla počnite bježati. Ovaj program se fokusira na nekim područjima tijekom noći smanjiti svjetlina od svjetla, rasvjeta i skratiti vrijeme. Postojeća ulica u 11 oand #39; sata navečer do 6 sati je smanjena za 25% osvjetljenja.

LED svjetla ne samo nego tradicionalni visokotlačna natrijeva svjetla smanjenje emisija ugljika, ali isto tako pomoć vlada kako bi se postigla cilj poreza na emisije ugljika. Smanjenje svjetline svjetla će moći dodatno smanjiti potrošnju energije za 25%, s nekoliko minuta dnevno smanjiti vrijeme rada nakon pijesak u kulu, godišnje možete uštedjeti približno 92 sata od sati


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd