Dom > Vijesti > Sadržaj

LED panel osvetljava performanse i primenu

Source:

Svetlost LED panela sa jedinstvenom osvetljenošću je dobra, to je veća, svetla simetrija mekana, mirna i druge karakteristike, široko se koristi u kancelarijama, školama, bolnicama, tržnim centrima, kući i drugim prilikama, postaje LED prilikom zamene tradicionalne rešetke ploča Najbolji proizvod.

Raspored proizvoda

Svetla LED panela , uključujući raspored važnog okvira, difuzionu ploču, svetlosnu vodu, svetleće perlice, pogonsku snagu, aluminijumsku ploču i ostale komponente.

1, okvir: jačina rama utiče na izdržljivost

Okvir je važan deo panela, okvir visokog intenziteta kako bi rasvjetna svjetla postala trajnija. LED svetlosni panel sa upotrebom razlike materijala, toplotni učinak nije isti. Prema statističkim podacima, trenutni materijali za svetlosni okvir su uglavnom aluminijum, čelik, PC, A6063, aluminijum, čelik i drugi materijali.

2, difuziona ploča: razlika između različitog materijala prenosa svetlosti

Uloga difuzione ploče je da osvetli ploču svetlosne trake da se simetrično rasprši, ali i da igra ulogu nejasnih utičnica, upotreba važnih materijala su akrilni, PC, PS i tako dalje.

Prema poznanstvu, akrilna svjetlost prenosa od 92%, PC 88%, PS verovatno i 80%, akrilna svjetlost prenosa veća od PC-a, a cijena je niska, a učinak protiv starenja je slab; i PC materijal je skup, ali jake anti-aging odgovarajuće veze.

3, svetlosna ploča: odličan uticaj na ploču efekta svetla

Svetlosna upusna ploča funkcioniše da odbaci svetlost odvojenu paralelno sa svetlosnom transmisijskom pločom u pravcu pravouporno na ploču prenosivu svetlost, a reflektujuće svetlo od reflektujućeg papira reflektujuće svetlo od ploče svetlosne svetlosti do zadnje strane lampe panela . U ovom procesu, ali i da se minimizira pad svetlosti, generalno govoreći, efikasnost svjetla svjetlosne gužve zavisi uglavnom od nivoa planiranja mreže, nakon čega sledi izbor lista.

4, snaga: konstantni strujni model napajanja

LED lampica ima dva režima snage pogona, konstantno strujno napajanje, ovaj model pokorava visoku, PF vrednost do 0,95, ekonomično; drugi je konstantni napon sa konstantnim napajanjem struje, stabilnim performansama, ali poštujte niske troškove.

Klasifikacija proizvoda

Svetla LED panela imaju direktne tipove i bočne svetleće dve kategorije.

Lampa bočnih panela je lagana, pogodna za postavljanje i prevoz, nedostatak je lako sjajiti nije simetrija; direktno svetlo tipa panela je prednost bogate svetlosti, kontrola troškova ima gornji deo, nedostatak nije da zaustavi odsjaj, tamni prostor, teški, relativno neugodni transport i postavljanje.

Bočna svetla LED panela u odnosu na cenu direktnog tipa, zbog bočne emitovanja LED svetiljke, relativno je velika, što je određeno sa strane uređaja za emitovanje svetlosti, svetlosnih LED svetala koje emituju bočne strane od direktnog tipa vještine i procesi Trebalo bi biti veliki, što dovodi do prinosa proizvoda i homogenosti proizvoda teže je kontrolirati.

Prednost proizvoda

Svetlost LED panela ima veoma meku metodu svetlosti, koja se sada najčešće koristi strana svetlosne metode, a svetlo telo koja emituje svetlo je veoma simetrično, tako da svetlo nije zaslepljeno. Koristi se u svim oblastima, može biti korisno za uklanjanje sjaja.

imamo dobru cijenu za LED panel svjetlo dobrodošlicu vašem iqnuiry: sales@sxyhzm.com


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd