Dom > Vijesti > Sadržaj

Popularni LED High Bay svjetlo za Komercijalnu i industrijsku primjenu

Source:

Popularni LED, visoka zaljev, svjetlo za Komercijalnu i industrijsku primjenu

Visoka uvala svjetla su savršeno rješenje za niz komercijalnih, industrijskih, skladišnih i stambene situacije, vrhunskog osvjetljenja performanse.

Tradicionalno industrijska rasvjeta učvršćenje, visoka uvala LED svjetla može koristiti za niz okruženja i dolaze u raznim oblicima i veličinama će odgovarati svim sredinama.


Dok svjetla se može koristiti u zatvoreni sportski ili rekreacija centara, tvornica jedinica, komercijalnim okruženjima i konverzija skladišta, oni također jednako pogodna za širok raspon industrijske i komercijalne namjene gdje vlasnici traže siguran i energetski učinkovita rasvjeta rješenje.


LED visoke uvala svjetlasu jedinstveni zahvaljujući njihovoj sposobnosti da instalirani 20 metara ili više, koji nudi niz prilika za svojstva s visokim stropovima i izazovan instalacije.


Visoka uvala svjetla nude visoku učinkovitost značajke i prednosti:


-Raznih uzoraka rasvjete - LED visoke uvale može biti instaliran u nizu dizajnera kako bi odgovarao potrebama i potrebama dizajna rasvjete imovine.


-Visoka energetska učinkovitost - svjetla energetske učinkoviti i isporučiti 70% ušteda na račun tradicionalnih energije. Tijekom trajanja za pričvršćivanje, svjetlo će isporučiti ogromne uštede za komercijalne nekretnine i srušiti Ukupni troškovi poslovnog ili industrijskog vlasništva.


-Smanjen za održavanje - sva rasvjeta čvora praćeni su garancija i zahtijeva gotovo nikakvo održavanje života za pričvršćivanje. Smanjenje održavanja znači da je povećanje sigurnost za vlasnike nekretnina i posada pruža upravljanje imovinom.


-Dugotrajnost - LED visoke uvale su predviđeni života između 70 000 i 200 000 sati s obzirom na output, koji može biti oko 30 godina za svaku žarulju.


Da li trebate rasvjetu za skladišni prostor kroz zrakoplov hangar, LED visoke uvale nude raspon osvjetljenje opcije iz osvjetljenje ploče za svjetiljke stil svjetla upoznati kakvu trebate točnu rasvjete.


LED su popularan izbor za stambene i komercijalne nekretnine jer nude okoliša i donosi uštedu troškova više vrhunsku rasvjetu opcije za vlasnika zgrade. Svjetla nadmašiti tradicionalne rasvjetnih tijela koriste u komercijalnim i industrijskim svojstva uključujući metal halidna, Fluorescentno, HID i visokotlačni natrij čvora.


Ako ste graditelj u potrazi za savršen rasvjetnih tijela za svoje komercijalne ili industrijske imovine, ponudit ćemo vam naša veleprodajna cijena i izvrsna usluga.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: Br.1, Xinxi Avenue, novi industrijski Park, Hi-tech zona, Xi'an grad, Kina
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua rasvjete električna oprema co, Ltd